expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, 24 January 2014

Pose Ghairah Miley Cryus Untuk Poster 'MTV Unplugged'


Ayoooo yoooo.... Miley! Miley! Sehari kalau tak tulis cerita tentang dirinya macam rasa tak puas pulak. Haahha... tapi jangan salah sangka ok, aku bukan peminat tegar Miley Cyrus. Dan yang sebenar-benarnya, aku minat tak minat langsung dengan dia nie! Hehhe... jangan marah ok!

Sekalipun tak minat, tak der le sampai aku nak anti dia. Lagipun dia bukan ada buat salah dengan aku pun, dan aku tak berhak nak benci dia sekalipun!Cuma, aku rasa Miley nie dah berubah sangat. Tak seperti di awal kemunculannya dulu. Nampak budak baik yang lebih bersopan sikit... heheh... (ada ke Omputih nie sopan? :p)  Tak macam sekarang nie... asyik nak hot n spicy jer . Huhuhu...

Terbaru, sekali lagi Miley buat kejutan untuk poster 'MTV Unplugged' nya itu. Cukup seksi dan menghairahkan! Pasti terbeliak mata sesiapa sahaja yang melihatnya. Miley yang tampil dengan gigi palsu dan rambut palsu berwarna blonde bakal mengingatkan kita dengan penampilan Lady Gaga untuk cover singlenya "Dope" dahulu.
Miley bakal muncul di "MTV Unplugged" pada 29 Januari ini dan akan mempersembahkan lagu-lagu hitsnya dalam versi akustik.

Perggghh! Memang laris betul penyanyi berusia 21 tahun ini kan. Tentunya dia berasa banggakan! Lagipun bukan sembarangan artis yang dapat peluang macam nie. Kalau tak silap,  Katy Perry, Mariah Carey, Nirvana dan Adele adalah antara artis yang pernah mendapat kesempatan emas ini.

No comments:

Post a Comment