expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, 13 May 2017

DIA YANG BAKAR SEMANGAT!



SUNGGUH-SUNGGUH LAMA TAK MENULIS DI SINI. TIBA-TIBA SEMANGAT YANG HILANG KINI KEMBALI MUNCUL. SEMUANYA SEBAB DIA. DIA LAH YANG BAKAR SEMANGAT !







Wahhh... hebat betul penangannya, kan. Bertahun sepi... bertahun blog ini bersawang, tetiba " i'm back" sekali lagi. Harap-harap kali ini berkekalan dan momentum tu tak terpadam lagi seperti janji Sis yang lepas. Konon-konon dah bangkit kembali dan terus mblog, tapi sudahnya seakan bertemu titik noktah.

Insya-Allah, kali ini Sis sungguh-sungguh nak mengisi sisa-sisa kehidupan yang masih ada ini untuk menulis sepenuh jiwa di sini. Moga-moga bila Sis dah tak ada lagi, segala catatan dan foto-foto yang diabadikan di sini boleh di jadikan kenangan buat insan-insan yang Sis sayangi, khususnya buat empat orang pertama hati dunia akhirat Sis.Actually, mereka lah kekuatan Sis untuk menulis dan mengabadikan segala coretan dan momen-momen yang dilalui bersama-sama orang yang Sis sayangi,hormati dan hargai.


Permata hati dunia akhirat!Sayang sampai mati!
Kasih sayang yang tulus mengindahkan lagi kehidupan...
Selain itu, ada manusia lain yang bakar semangat Sis supaya lebih serius menjadi BLOGGER.
Tak jadi masalah, sebaliknya lagi bagus katanya,  walaupun Sis gigih mengusahakan portal online
Harian Wanita ( www.123mamanet.com ). Meskipun keduanya memerlukan Sis menulis, namun angle penulisan tersebut berbeza. Di Pink Apple Channel,  Sis boleh berkongsi segala cerita tentang perjalanan dan pengalaman hidup yang dilalui. So, jangan muntah nanti ya apabila membaca banyak entri dan juga banyak gambar swafoto Sis selepas ini di sini. Hahhaa.. hahaha...


"Kehidupan hari ini memang boleh buat seseorang itu jadi lebih mementingkan diri sendiri. Jika ada orang yang tulus dan ikhlas serta peduli untuk berkawan dengan kita, ia adalah sesuatu yang luar biasa!"


Sis dan Kolin Zainal, orang yang banyak membantu Sis dalam dunia penulisan blog.
Jadi, terima kasih Kolin Zainal sebab jadi kawan yang selalu bakar semangat! Selalu memberikan inspirasi dan tak kedekut ilmu!! Mudah-mudah kita akan terus berkawan dengan penuh keikhlasan sampai bila-bila. Insya-Allah.

Sama-sama suka 'menggedik', Dhia Marissa bersama auntie Kolin Zainal
Ok, sampai jumpa lagi. Harap-harap Sis dapat lebih banyak lagi kawan yang sudi bakar semangat Sis untuk menulis di sini. Harap-harap janji Sis kali ini juga tak palsu lagi! Hehehe....

Lurve,
Sis Anie Mohamed