expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, 31 May 2018

SHOPEE LANCAR SKUAD SELEBRITI

Skuad Selebriti Shopee

WOW, TAHNIAH BUAT SHOPEE, YANG MANA TELAH MELANCARKAN INISIATIF TERBAHARUNYA, YANG DIPANGGIL SKUAD SELEBRITI SHOPEE (SHOPEE CELEBRITY SQUAD). ENAM SELEBRITI TEMPATAN TERPILIH DALAM SKUAD SELEBRITI SHOPEE  YANG MANA MEMBOLEHKAN PENGGUNANYA MENDAPATKAN KOLEKSI PRODUK YANG DIKELUARKAN OLEH SELEBRITI TEMPATAN KESAYANGAN MEREKA.

Antara artis yang terlibat dalam Skuad Selebriti Shopee termasuklah YBhg. Datuk Seri Siti Nurhaliza, Nora Danish, Izara Aishah, Elfira Loy dan  Emma Maembong dan juga Heliza Helmi. Jadi, kalau korang sememang peminat setia selebriti terbabit, silalah  jenguk-jenguk koleksi produk yang dihasilkan. Mana tahu, ada yang berkenan di hati dan bolehlah sambar untuk digayakan pada Hari Raya Aidilfitri nanti.
Skuad Selebriti Shopee

Menurut kata pengarah Urusan Se­rantau Shopee, Ian Ho, Shopee mempunyai 10 juta pengguna dan dianggarkan 400,000 usahawan di platform ini. Jadi, sempena pelancaran tersebut jugalah banyak tawaran menarik dengan potongan harga serendah hingga 90% telah diberikan untuk semua pelanggan Shopee ke atas pelbagai pilihan produk.


Skuad Selebriti Raya

Di samping itu Shopee turut memperkenalkan Kempen ‘Cahaya Raya Shopee’. Kempen ini telahpun  bermula pada 3 Mei lalu dan bakal berakhir pada 17 Jun akan datang. Korang yang kaki shopping di Shopee berpeluang memenangi hadiah bernilai lebih RM1.5 juta dengan menyertai permainan dalam aplikasi Shopee. Syok giler hadiah-hadiahnya, menerusi aplikasi permainan Ketupat Raya yang korang yang bertuah  boleh menang termasuk Rumah Impian bernilai RM350,000, kereta Honda HRV bernilai RM100,000, Volkswagen Polo bernilai RM80,000 dan macam-macam lagi hadiah menarik.
 
Skuad Selebriti Shopee
YBhg. Dato’ Sri Siti Nurhaliza Tarudin 
SimplySitiOfficial Shop Link: https://shopee.com.my/simplysiti
Skuad Selebriti Shopee

                                                                      Izara Aishah
                                                              Official Shop Link: https://shopee.com.my/madameizara

Skuad Selebriti Shopee
Elfira Loy
  Official Shop Link: https://shopee.com.my/elbyelfiraloy

Skuad Selebriti Shopee
 Finalis Akademi Fantasia Musim Ke-5, Heliza Helmi
               Official Shop Link: https://shopee.com.my/helizahelmiofficial

Skuad Selebriti Shopee
Emma Maembong
Official Shop Link: https://shopee.com.my/emmamaembongofficial                                            
Sis pun  turut teruja dengan Kempen ‘Cahaya Raya Shopee’ nie.Lagipun sejak-sejak terror membeli belah secara online, Sis kini tak payah lagi berpeluh ketiak untuk keluar bershopping ataupun terseksa berebut parking kereta lagi. Segalanya di hujung jari  jer, janji RM ada dalam akaun bank! Lagipun serenok beli kat Shoppe My nie, depa rajin buat sale dan macam sekarang nielah… So, cepat-cepatlah korang shopping!

Cuba korang buka Kempen Cahaya Raya https://shopee.com.my/m/shopee-
dan juga Skuad Selebriti Shopee  https://shopee.com.my/m/Shopee-Celebrity-Squad


Selamat menjamu mata!

Lurve,

Sis Anie Mohamed

Baca Juga: Koleksi Baju Raya Bahari Asyek

No comments:

Post a Comment