Rawat Rambut Gugur Dengan Safi Tonik Pelebat Rambut Dan Penguat Akar Safi Shayla. Tengok Sendiri Hasilnya!

www.aniemohamed.blogspot.com

Ternyata wanita berhijab lebih cenderung mengalami masalah rambut gugur. Lagipun kulit kepala kita-kita yang berhijab ini lebih panas berbanding mereka yang tak bertudung.

Biasalah kan.. bila rambut dan terperap dalam hijab/tudung kulit kepala akan jadi lebih lembap. Lagi-lagi bila dalam keadaan cuaca panas dan berpeluh.Disebabkan itulah terjadinya masalah rambut lepek, berkelumumur, gugur dan juga berbau kepam! 


www.aniemohamed.blogspot.com

Untuk memiliki rambut yang cantik dan sihat terjaga di sebalik hijab ada pelbagai cara yang boleh dilakukan. Antaranya mengunakan Safi Shayla Mengawal Keguguran Rambut, rangkaian lengkap untuk wanita berhijab.

Ini adalah rawatan untuk rambut gugur daripada Safi Shayla yang menawarkan tonik rambut bagi  menguatkan akar serta melebatkan rambut.Menggunakan ramuan premium Red Ginseng khas dari Korea dan juga Niacinamide.

Bukan itu sahaja, ia turut diperkayakan dengan New Hijab Scalp Biotics Technology, diformulasi dengan probiotics. Ditambahkan lagi dengan nutrisi dari 7 Habbatus Sauda Complex yang menjadikan kulit kepala lebih sihat dan rambut kembali tebal seperti sebelum berhijab.


www.aniemohamed.blogspot.com


Produk Rawatan Rambut Gugur

Rangkaian produk rawatan rambut gugur daripada Safi Shayla ini ada Shampoo, Refreshing Scalp Mask, Hair Tonic, Hair Serum dan Hair Mist.

www.aniemohamed.blogspot.com

Shampoo – dengan teknologi Hijab Scalp Biotics mampu membersihkan rambut dan juga menguatkan rambut. Keharumannya mampu bertahan lama sehingga 72 jam.


www.aniemohamed.blogspot.com

Refreshing Scalp Mask – menjaga kulit kepala, mengurangkan sebum, menguatkan akar rambut serta mengelakkan berbau busuk/kepam/hapak


www.aniemohamed.blogspot.com


Hair Tonic – diformulasikan dengan Hijab Scalp Biotics Korean Red Ginseng dan juga Niacinamide menguatkan rambut dari akar, dapat mengurangkan rambut gugur dan juga menambah 4.6 x ketebalan rambut (voluminuous).


www.aniemohamed.blogspot.com

Hair Serum – merawat serta menguatkan rambut dengan merawat rambut dari dalam.

www.aniemohamed.blogspot.com

Hair Mist - perlindungan tambahan untuk rambut, mengunci serta mengekalkan nutrient untuk rambut supaya rambut jadi lebih kuat. Di samping menghilangkan bau yang kurang sedap serta mengekalkan kesegaran dan keharuman rambut walaupun berhijab sepanjang hari. 

www.aniemohamed.blogspot.com
Kini tiada lagi masalah rambut gugur yang menghantui :)
Result-nya!

Hasilnya, terbukti 73% rambut lebih sihat, 57% rambut kurang gugur dan 4.6x rambut lebih sihat dan beralun. Selain itu, memberikan kulit kepala yang sejuk, tak gatal dan cepat kering, tidak berminyak dan ditambah pula dengan wangian bauan flora.

Korang yang mengalami masalah rambut gugur atau masih belum bertemu dengan penyelesaian masalah tersebut, boleh try rangkaian produk rawatan rambut gugur daripada Safi Shayla ini.

Sis dah cuba, memang efektif! So, boleh beli di Watson dan Guardian di seluruh Malaysia.

Sampai sini dulu catatan sis kali ini. Jumpa lagi!

Lurve,
Sis Anie Mohamed 

























Post a Comment

2 Comments

  1. wah kak anie lepas ni makin sihat rambut. rambut raya ke tu..hihihi

    ReplyDelete
  2. memang best pakai set safi shayla yang ada tonik rambut ni kak.. wangi pun iya,

    ReplyDelete