Supernova Kasut Larian Terbaru Daripada Adidas. Selesa Sangat!

www.aniemohamed.blogspot.com

Supernova! adidas Supernova adalah kasut idaman sis untuk berjoging. Kebetulan pula kasut Skechers pink sis dah rosak. Pucuk dicita ulam mendatang, bila rezeki untuk memiliki adidas Supernova ini tercapai. 

Syukur alhamdullillah, happy sangat-sangat. Semangat untuk jadi lebih sihat begitu berkobar-kobar.So lepas nie tak ada alasan lagi kasut sukan tak ada dan sebagainya.

www.aniemohamed.blogspot.com
adidas Supernova - kombinasi tenaga, kestabilan dan keselesaan yang sempurna ketika berlari


www.aniemohamed.blogspot.com

Dalam memilih kasut sukan, sis memang jenis yang cerewet sikit.Bukan sebab tak kena dengan selera, sebaliknya sis takut ia tidak serasi dengan kaki sis. Takut menyakitkan hujung kaki dan tapak dalamnya yang tidak selesa. Tak adalah rasa hujung jari kita tu terpenyek!

Bila sis try adidas Supernova nie,selesa sangat-sangat. Ternyata sis tak salah pilih running shoes nie sebab bila berlari dalam jarak jauh ia masih memberikan keselesaan. Terbukti, Supernova direka memang buat mereka yang baru minat bersukan dan suka berlari pada setiap hari.

www.aniemohamed.blogspot.com


Supernova baharu daripada adidas ini menampilkan dua warna berbeza iaitu bliss blue dan beam pink untuk wanita, yang macam sis punya tu lah. Andaikata korang nak matchy matchy with your loved one, tak ada masalah tau sebab untuk lelaki pun ada dan berwarna solar green.

www.aniemohamed.blogspot.com

Harga yang ditawarkan untuk aididas Supernova ialah RM449.Kalau berkenan korang boleh dapatkannya di adidas Brand Centre Pavilion KL, adidas Brand Centre Sunway Pyramid, dan adidas Sneaker Collect KLCC. Tak pun beli secara online di website adidas.com.my

Selamat bershopping dan pastikan korang pilih kasut sukan yang berkualiti dan mampu memberikan sokongan dan juga keseimbangan serta keselesaan yang sempurna ketika berlari ataupun berjoging. Highly recommended untuk Supernova ini! Semoga perkongsian ini bermanfaat.

www.aniemohamed.blogspot.com
Masih selesa walaupun berlari dalam jarak jauh

Salam sayang,
Lurve, Anie Mohamed.


Post a Comment

0 Comments