Rahsia Cantik Sweet Qismina Dengan Nanowhite. 4 Hari Jer Dah Nampak Kesannya!

www.aniemohamed.blogspot.com

Ingin memiliki kulit wajah yang sihat dan cantik seperti Sweet Qismina, Duta Nanowhite?Kulit jadi lebih berseri dalam masa 4 hari.Itulah kehebatan Nanowhite Spot Correction Advanced Serum!

Rangkaian Nanowhite ini mampu menangani masalah kulit terutama yang berhadapan dengan masalah bintik-bintik gelap,jeragat serta parut jerawat di wajah. Nanowhite Spot Correction Advanced Serum mengandungi bahan-bahan efektif iaitu Arbutin dan Niacinamide yang berupaya membuatkan wajah lebih berseri dalam masa 4 hari! 

www.aniemohamed.blogspot.com
Nak dapat kesan yang sempurna, sebaiknya guna satu set Nanowhite 

Arbutin adalah ramuan utama serum, ekstrak molekul daripada tumbuhan bearberry yang efektif untuk mencegah pembentukan melanin, mencerahkan bintik -bintik gelap/hitam, mengurangkan kesan parut jerawat serta memperbaiki penampilan wajah dengan tona kulit yang lebih sekata.Manakala Niacinamide, sejenis nutrien yang diformulasi khusus untuk memperhalusi pori-pori dan tekstur kulit, kulit lebih licin dan cerah.

www.aniemohamed.blogspot.com

Baru-baru ini sis sempat singgah ke pusat membeli belah Central I-City, Shah Alam yang mana terdapat kempen Nanowhite ‘No Filter, Just Clear Glowing Skin’ yang dibawakan oleh Guardian Malaysia. Nanowhite telah membuka ‘pop-up store’ dan membawakan Sweet Qismina, selaku Duta Nanowhite untuk berkongsi rahsia kecantikannya setelah menggunakan rangkaian produk Nanowhite, terutama Nanowhite Spot Correction Advanced Serum. Sesi Meet & Greet tu memang cukup meriah.

Secara tak langsung perkongsian itu dapat membantu kita-kita yang berhadapan dengan masalah kulit wajah dan sering berasa tidak yakin untuk bergambar ataupun berswafoto tanpa menggunakan efek filter dari kamera telefon.
www.aniemohamed.blogspot.com

Di ‘pop-up store’ tersebut turut diadakan pelbagai aktiviti menarik dan interaktif. Kita-kita yang datang turut berpeluang mencuba rangkaian produk Nanowhite serta mendapatkan konsultasi kecantikan. Di samping itu, turut diadkan jualan hebat Nanowhite sehingga 50%. So, bolehlah beli produk Nanowhite buat stok!

Semua produk Nanowhite telah diuji secara dermatologi dan disahkan HALAL. So, kita boleh gunakannya tanpa was-was.Info lanjut, korang boleh layari laman web rasmi nanowhite.com.my


www.aniemohamed.blogspot.com
Sis pun dah tak sabar lagi nak mencuba serum tersebut

Sampai jumpa lagi di coretan seterusnya. Take care, lurve ya! 
Sis Anie Mohamed.

Post a Comment

0 Comments